Contacteer Spandex

GRATIS Productengidsen

Bestel nu je GRATIS exemplaarDigital, Sign Making & Sign Systemen Productengidsen
Onze overzichtelijke productengidsen bieden een gedetailleerde samenvatting, inclusief afmetingen, prijzen, bestel informatie en veel meer.
Bestel nu je Gratis exemplaar

Laatste Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en promotiesBlijf op de hoogte van nieuwe producten en promoties! Schrijf je nu in en ontvang de laatste updates via e-mail.
Schrijf je nu in
Schrijf u nu in - GRATIS

Voor een vlotte toegang tot alle downloads, updates en informatie voor uw apparatuur en software.(voorbehouden voor klanten)

Schrijf u nu in - GRATIS

Signsystemen voor wandmontage

Als de plaats beperkt is, kunnen signs en displays nog steeds aan de muur worden bevestigd. Ook hiervoor heeft Spandex meerdere veelzijdige series, die tegemoet komen aan al uw behoeften.

Hoogwaardige bannersystemen, fittings en bevestigingssystemen, frames en oriëntatiesystemen om er maar enkele te noemen.


Banner Display Systemen

Wand Systemen Banner Display

Ontdek onze oplossingen voor uw PVC-banners. U kunt ze ophangen, laten uitsteken, aan de muur bevestigen, oprollen, omhoog hangen… u zegt het maar!


Kabel Systemen

Wand Systemen Kabel

Kabel systemen vormen een alternatief voor de installatie van uw signs en graphics. Zij geven displays een eigentijds tintje en zijn –dankzij talrijke combinatiemogelijkheden– uitgesproken veelzijdig inzetbaar.


Convexe Systemen

monoform

Bent u al die vlakke en rechte signs beu? Dan hebben we goed nieuws voor u… Alles wat u met rechte signs kunt doen is ook met de ronde systemen van Spandex mogelijk: vrijstaande totems, gevlogen of uitstekende signs, wandmontage… alles kan gewoon.


Oriëntatiesystemen

Wand Systemen Oriëntatie

Moet u mensen de weg wijzen? Spandex heeft één van de flexibelste oplossingen waarmee u altijd aan uw trekken komt. Wij hebben “klassieke” componenten voor weloverwogen en stijlvolle oriëntatiesystemen, maar ook afgeronde systemen, die kunnen worden aangepast en uw signideeën een nieuwe richting uitsturen.


Montage Systemen

Montage Systemen

Met deze montagesystemen zorgt u dat uw knappe ontwerpen blijven staan of hangen. Ook op dit vlak biedt Spandex oplossingen aan, die 100% betrouwbaar zijn, zodat u daar nooit van wakker hoeft te liggen.


Flexible Face Systeem

Flexible Face Systeem (Klick Rail)

Flexibele paneelsystemen vormen een meer dan volwaardig alternatief voor lichtbakken met acrylplaten. Dankzij hun flexibiliteit zijn deze panelen bestand tegen steenslag e.d. en dus perfect voor gevelreclame, afdaken en etalages.


Frame Systemen

Wand Systemen Frame Systemen

Een frame rond uw signs zorgt voor een professionele uitstraling en maakt ze helemaal áf. Spandex heeft vast wel de stoute, elegante of klassieke oplossing die u zoek.


Afstandhouders

Wand Systemen Fisso Afstandhouders

De afstandhouders zijn veel meer dan alleen schroeven: het zijn heuse bevestigingssystemen, die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn (bv. aluminium, messing en roestvrij staal). Ze zijn functioneel en ze werken – we hebben ze uitvoerig getest. En vaak doen ze wonderen voor de look van prachtige borden, letters enz.


Spandex België