Contacteer Spandex

GRATIS Productengidsen

Bestel nu je GRATIS exemplaarDigital, Sign Making & Sign Systemen Productengidsen
Onze overzichtelijke productengidsen bieden een gedetailleerde samenvatting, inclusief afmetingen, prijzen, bestel informatie en veel meer.
Bestel nu je Gratis exemplaar

Laatste Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en promotiesBlijf op de hoogte van nieuwe producten en promoties! Schrijf je nu in en ontvang de laatste updates via e-mail.
Schrijf je nu in
Schrijf u nu in - GRATIS

Voor een vlotte toegang tot alle downloads, updates en informatie voor uw apparatuur en software.(voorbehouden voor klanten)

Schrijf u nu in - GRATIS

Vrijstaande Sign Systemen

Vrijstaande signsystemen moeten sterk en robuust zijn en de boodschap tegelijk kracht bijzetten. Spandex heeft meerdere oplossingen voor vrijstaande systemen voor u in petto, die perfect in een totaalconcept geïntegreerd kunnen worden.


Convexe Systemen

Vrijstaande Convexe Systemen

Bent u al die vlakke en rechte signs beu? Dan hebben we goed nieuws voor u… Alles wat u met rechte signs kunt doen is ook met de ronde systemen van Spandex mogelijk: vrijstaande totems, gevlogen of uitstekende signs, wandmontage… alles kan gewoon.


Oriëntatiesystemen

Vrijstaande Oriëntatiesystemen

Moet u mensen de weg wijzen? Spandex heeft één van de flexibelste oplossingen waarmee u altijd aan uw trekken komt. Wij hebben “klassieke” componenten voor weloverwogen en stijlvolle oriëntatiesystemen, maar ook afgeronde systemen, die kunnen worden aangepast en uw signideeën een nieuwe richting uitsturen.


Frame Systemen

Monoframe

Een frame rond uw signs zorgt voor een professionele uitstraling en maakt ze helemaal áf. Spandex heeft vast wel de stoute, elegante of klassieke oplossing die u zoek.


Informatiezuilen - Borden

Informatiezuilen - Borden

Vrijstaand, groots, stevig en informatief… meer hoeft een informatiepaal niet te zien – behalve uniek en stijlvol natuurlijk, maar dat is dan weer úw taak. Spandex levert alle componenten voor vrijstaande informatiepalen: vierkant, driehoekig, bol, recht, verlicht, met/zonder oriëntatieborden enz.


Mast - Paal Systemen

Mast & Paal Systemen

Paalsystemen voor de bewegwijzering zijn simpel en efficiënt. De systemen van Spandex zijn weliswaar klassiekers, maar u kunt ze –ondanks hun eenvoudige montage– een individuele look geven. Deze serie omvat borden, informatiesystemen en wegwijzers. Deze flexibiliteit vindt u nergens anders.


Stoepborden

Stoepborden

Spandex kan u ook aan de meest uiteenlopende stoepbordens helpen. Met deze systemen zorgt u ervoor dat voorbijgangers op z’n minst even opkijken. En daarmee is al veel gewonnen. Traditionele A-frames, bewegende of vaste palen, voetstukken, die al dan niet met water kunnen worden gevuld, een extra koppartij voor logo’s e.d. Ook hier is creativiteit troef.


Spandex België