Contacteer Spandex

GRATIS Productengidsen

Bestel nu je GRATIS exemplaarDigital, Sign Making & Sign Systemen Productengidsen
Onze overzichtelijke productengidsen bieden een gedetailleerde samenvatting, inclusief afmetingen, prijzen, bestel informatie en veel meer.
Bestel nu je Gratis exemplaar

Laatste Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en promotiesBlijf op de hoogte van nieuwe producten en promoties! Schrijf je nu in en ontvang de laatste updates via e-mail.
Schrijf je nu in
Schrijf u nu in - GRATIS

Voor een vlotte toegang tot alle downloads, updates en informatie voor uw apparatuur en software.(voorbehouden voor klanten)

Schrijf u nu in - GRATIS

Verlichte Systemen

Verlichte signs vallen op en geven uw graphics een extra dimensie. De meeste signsystemen van Spandex kunnen met een verlichtingssysteem worden uitgerust en zien er ‘s nachts dus anders uit dan overdag – twee systemen in één, zeg maar!

Lichtbakken

Lichtbakken

Verlichte displays vallen op. Vaak voegen ze de objecten nog iets toe, omdat ze er helderder en gedetailleerder uitzien. Spandex verdeelt meerdere verlichte systemen met radicaal verschillende looks. Wij hebben voor elk wat wils.


Convexe Systemen

Verlicht Convex systeem

Bent u al die vlakke en rechte signs beu? Dan hebben we goed nieuws voor u… Alles wat u met rechte signs kunt doen is ook met de ronde systemen van Spandex mogelijk: vrijstaande totems, gevlogen of uitstekende signs, wandmontage… alles kan gewoon.


Oriëntatiesystemen

Infopanel - Luminaire

Moet u mensen de weg wijzen? Spandex heeft één van de flexibelste oplossingen waarmee u altijd aan uw trekken komt. Wij hebben “klassieke” componenten voor weloverwogen en stijlvolle oriëntatiesystemen, maar ook afgeronde systemen, die kunnen worden aangepast en uw signideeën een nieuwe richting uitsturen.


Flexible Face Systemen

Verlicht Flexible Frame Systeem

Flexibele paneelsystemen vormen een meer dan volwaardig alternatief voor lichtbakken met acrylplaten. Dankzij hun flexibiliteit zijn deze panelen bestand tegen steenslag e.d. en dus perfect voor gevelreclame, afdaken en etalages.


Frame Systemen

Een frame rond uw signs zorgt voor een professionele uitstraling en maakt ze helemaal áf. Spandex heeft vast wel de stoute, elegante of klassieke oplossing die u zoek.


Informatiezuilen

Verlichte informatiezuilen

Vrijstaand, groots, stevig en informatief… meer hoeft een informatiepaal niet te zien – behalve uniek en stijlvol natuurlijk, maar dat is dan weer úw taak. Spandex levert alle componenten voor vrijstaande informatiepalen: vierkant, driehoekig, bol, recht, verlicht, met/zonder oriëntatieborden enz.


Spandex België