Contacteer Spandex

GRATIS Productengidsen

Bestel nu je GRATIS exemplaarDigital, Sign Making & Sign Systemen Productengidsen
Onze overzichtelijke productengidsen bieden een gedetailleerde samenvatting, inclusief afmetingen, prijzen, bestel informatie en veel meer.
Bestel nu je Gratis exemplaar

Laatste Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en promotiesBlijf op de hoogte van nieuwe producten en promoties! Schrijf je nu in en ontvang de laatste updates via e-mail.
Schrijf je nu in
Schrijf u nu in - GRATIS

Voor een vlotte toegang tot alle downloads, updates en informatie voor uw apparatuur en software.(voorbehouden voor klanten)

Schrijf u nu in - GRATIS

Hangende & Vaste Systemen

Hangende of vaste systemen vormen de ideale oplossing, wanneer de wandmontage of een vrijstaande aanpak onvoldoende of onhandig blijkt. De meeste signsystemen van Spandex kunnen zonder meer zwevend of vast  worden gemonteerd, wat maar al te vaak de optimale oplossing blijkt.


Banner Display Systemen

hangend Banner Display Systems

Ontdek onze oplossingen voor uw PVC-banners. U kunt ze ophangen, laten uitsteken, aan de muur bevestigen, oprollen, omhoog hangen… u zegt het maar!


Kabel Systemen

Hangende vaste montage Kabel Systemen

Kabel systemen vormen een alternatief voor de installatie van uw signs en graphics. Zij geven displays een eigentijds tintje en zijn –dankzij talrijke combinatiemogelijkheden– uitgesproken veelzijdig inzetbaar.


Convexe Systemen

Hangende Vaste Montage  Convexe systemen Monoform

Bent u al die vlakke en rechte signs beu? Dan hebben we goed nieuws voor u… Alles wat u met rechte signs kunt doen is ook met de ronde systemen van Spandex mogelijk: vrijstaande totems, gevlogen of uitstekende signs, wandmontage… alles kan gewoon.


Oriëntatiesystemen

Hangende Vaste Montage Orientatiesystemen

Moet u mensen de weg wijzen? Spandex heeft één van de flexibelste oplossingen waarmee u altijd aan uw trekken komt. Wij hebben “klassieke” componenten voor weloverwogen en stijlvolle oriëntatiesystemen, maar ook afgeronde systemen, die kunnen worden aangepast en uw signideeën een nieuwe richting uitsturen.


Montage Systemen

Hangende Vaste Montage Montage systemen Galleria

Met deze montagesystemen zorgt u dat uw knappe ontwerpen blijven staan of hangen. Ook op dit vlak biedt Spandex oplossingen aan, die 100% betrouwbaar zijn, zodat u daar nooit van wakker hoeft te liggen.


Frame Systemen

Hangende Vaste Montage Frame Systemen

Een frame rond uw signs zorgt voor een professionele uitstraling en maakt ze helemaal áf. Spandex heeft vast wel de stoute, elegante of klassieke oplossing die u zoek.


Spandex België