Contacteer Spandex

Laatste Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en promotiesBlijf op de hoogte van nieuwe producten en promoties! Schrijf je nu in en ontvang de laatste updates via e-mail.
Schrijf je nu in
Schrijf u nu in - GRATIS

Voor een vlotte toegang tot alle downloads, updates en informatie voor uw apparatuur en software.(voorbehouden voor klanten)

Schrijf u nu in - GRATIS

Laminatoren

Ook op dit vlak hebben wij de beste machines voor u geselecteerd. Met een laminaatlaag voegt u telkens iets toe aan de uitstraling van uw creaties, wat meteen zijn weerslag heeft op uw winstmarge.

Door geprinte objecten te lamineren verhoogt u niet alleen hun impact, maar beschermt u ze tevens tegen milieu-invloeden, zoals vochtigheid, UV-stralen, afschuring en chemische reacties, die ervoor zorgen dat de objecten verbleken.

Het aanbrengen van een laminaatlaag zorgt voor duidelijkere contrasten en een betere scherpte, terwijl de objecten er levendiger uitzien en langer meegaan.

Koude laminering
Drukgevoelige laminering (ook wel “koude laminering” genoemd) vereist geen hitte en is dus geschikt voor warmtegevoelig materiaal. Deze techniek voorziet het object van een drukgevoelige klevende laag, die onder invloed van de uitgeoefende druk perfect aan het materiaal hecht.

Hete laminering
De “hete laminering” baseert op het gebruik van hitte, waardoor de zelfklevende laag vloeibaar wordt. Dit werkt een optimale hechting in de hand. Deze laminaatlaag heeft niet alleen een langere levensduur, maar is ook beter bestand tegen slijtage.

Vloeibare laminering
De “vloeibare laminering” garandeert een duurzame bescherming en handhaaft bovendien de structuur van het materiaal. Vloeibare laminaatlagen worden voornamelijk voor buitengebruik (carwraps, banners en vrachtwagenzeil) aanbevolen.

 

Laminatoren

Spandex België