Contacteer Spandex

Laatste Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en promotiesBlijf op de hoogte van nieuwe producten en promoties! Schrijf je nu in en ontvang de laatste updates via e-mail.
Schrijf je nu in
Schrijf u nu in - GRATIS

Voor een vlotte toegang tot alle downloads, updates en informatie voor uw apparatuur en software.(voorbehouden voor klanten)

Schrijf u nu in - GRATIS

Spandex Apparatuur

Het digitale printer- en snijplottergamma van Spandex omvat niet alleen alle grote merken in de betreffende sectoren, maar wordt ook voortdurend uitgebreid.

Zoekt u een printer voor hoge oplagen of een flexibele “print-on-demand”-oplossing? Wij weten raad.

Dankzij de voorbeeldige service van ons technisch team kunt u er bovendien op vertrouwen dat u op elk moment efficiënt en op het hoogste kwaliteitsniveau kunt produceren.

Laten we dus samen groeien.

Spandex Hardware Brochure

Spandex is mondiaal een toonaangevende leverancier voor de sign- en displaybranche. Het bedrijf is gespecialiseerd in de marketing, verkoop en distributie van machines en middelen voor de signbranche en levert grootformaat printoplossingen, materialen alsook sign-en bewegwijzeringssytemen.

Als vertegenwoordiger van de meest vooraanstaande merken in deze branche, voorziet Spandex een zeer respectabel aantal klanten van totaaloplossingen, professioneel advies op maat en ondersteunende service.

Spandex België